Discolamp batterijen

Ben je opzoek naar een discolamp of feestlamp met batterijen dan wel een accu? Dat begrijpen we. Het voordeel van een oplaadbare discolamp is dat je hem overal in een ruimte kunt positioneren omdat je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Ook kun je de discolamp makkelijker buiten gebruiken.

Discolamp gebruiken met powerbank

We wijzen je ook graag op de mogelijkheid dat sommige discolampen kunnen werken op de stroom van een powerbank. Hiervoor is het van belang dat de powerbank een wattage levert waarop de discolamp kan werken. De discolampen hieronder kunnen werken met een powerbank. De hoofdreden dat deze lampen met een powerbank kunnen werken is omdat er LED lampen in zitten die weinig stroom verbruiken.

1. Delusive Light

Dit is een hele mooie en betaalbare discolamp. Het effect is variërend en je hebt keuze uit veel kleuren of kleurcombinaties. De lamp heeft een micro-USB opening.

Populair

2. Space Dreams

De Space Dreams discolamp kan een heel groot gedeelte van een plafond of muur bedekken. De effectkleuren vallen mooi samen. De lamp heeft een USB-C aansluiting.

3. Galactic Wave

De Galactic Wave heeft golvend effect wat ook doet denken aan opstuivend zand op een zandvlakte. Een mooi en uniek effect. De lamp heeft een micro-USB aansluiting.

Populair

4. Star Clouds

De Star Clouds is een wat grotere lamp. Het heeft een scherp en kleurrijk effect. Ook de combinatie met sterren die tegen de lichtgevende wolken instromen is erg mooi. De lamp heeft een micro-USB aansluiting.

5. Whirlpool of Light

De effecten van deze lamp zijn het beste te omschrijven als een draaikolk van kleuren. Ook hierbij kun je zelf je effectkleuren uitkiezen. De lamp heeft een USB-C aansluiting.

6. Milky Way Galaxy

Deze discolamp bestaat uit lichtgevende wolken die over elkaar heen golven. De lamp heeft een micro-USB

Discolamp ingebouwde accu

Alle discolampen hieronder hebben een accu ingebouwd. Hierdoor hoef je ook geen batterijen te wisselen als de lamp leeg is maar kun je de lamp gewoon weer opladen.

1. Northern Lights & Morning Red

De Northern Lights is een compacte lamp met een helder en fel lichteffect. In de lamp zit een accu die je kunt opladen. Het duurt 90 minuten voordat de accu leeg is.

2. Caleidoscope

De Caleidoscope is ook een compacte lamp die je kunt positioneren op het statief dat bij de lamp hoort. In de lamp zit een accu. Een volle accu gaat zo’n 90 minuten mee.